Michiel Zeegers

Michiel is coach, trainer en sparring partner. Naast zijn werk bij Panarama heeft hij een eigen coachingpraktijk en is hij werkzaam als acting coach, dagvoorzitter en acteur.

 

Inzicht en groei

Michiel dringt snel tot mensen door. Vanuit respect creëert hij een veilige en warme atmosfeer waarbinnen zelfreflectie en groei kunnen ontstaan. Zijn jarenlange acteerervaring en theateroefeningen zet hij in om te laten ervaren wat er in de dagelijkse praktijk gebeurt. Zo ontstaat er in een veilige setting ruimte voor inzicht en verandering.

 

Achtergrond

Sinds 1994 is Michiel werkzaam als acting coach en in 2005 heeft hij zijn werkgebied uitgebreid met personal coaching, communicatietraining en begeleiding. Daarvoor werkte hij als hulpverlener in de psychiatrie. Tevens heeft Michiel verschillende documentaires gemaakt waarin sociale cohesie centraal staat.

Motto

Als je trager kijkt,
zie je meer

 

Michiel: ‘Vertraag je blik, je oordeel, je handelen. Als je trager kijkt, kun je zien dat het onkruid tussen de tegels de mooiste bloemen bevat. Anders kijken vergt lef. Net zoals er moed nodig is om minder te ‘moeten’ - een ander belangrijk thema in mijn werk.’

Contact

Panarama • Panamalaan 7F • 1019 AS Amsterdam

T 020 345 345 1 · info@panarama.nl