Dimphy Lenssen

Dimphy is mede-oprichter en eigenaar van Panarama (sinds 1999). Zij is gespecialiseerd in complexe cultuurveranderingstrajecten. Dimphy is de spin in het web  van alle trajecten en zoekt de juiste coach, trainer of adviseur bij de gestelde ambitie. Daarnaast kunt u haar in alle diensten van Panarama tegenkomen.

 

Vertrouwen

Met haar jarenlange ervaring en volledige aandacht weet Dimphy snel door te dringen tot de kern van uw vraagstuk, of het nu gaat om individuele coaching of complexe organisatieverandering. Zij creëert een basis van vertrouwen en openheid van waaruit nieuwe mogelijkheden ontstaan. Elk traject is maatwerk, omdat elke persoon, organisatie en situatie een eigen aanpak vereist en verdient.

 

Achtergrond

Dimphy werkte als Manager en HR-adviseur onder andere bij een landelijke uitzendorganisatie, het Arbeidsbureau, Budget Rent a Car, Interpay Nederland, Gemeente Haarlemmermeer en diverse commerciële bedrijven. In 1999 richtte zij Panarama op.

Motto

Om te groeien moet je soms loslaten waar je groot mee bent geworden

 

Dimphy: ‘Groei lijkt soms vanzelf te gaan, totdat deze natuurlijke ontwikkeling stopt. Het loslaten van oude gewoonten is vaak de sleutel tot nieuwe groei.’

Contact

Panarama • Panamalaan 7F • 1019 AS Amsterdam

T 020 345 345 1 · info@panarama.nl